Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Volkszanger slachtoffer van woninginbraak Vinkeveen

Datum: 17 februari 2022
Bron: Petershotnews.nl

Zanger Robert Leroy is slachtoffer van een woninginbraak. De verdachten drongen in de nacht van woensdag op donderdag de woning van de volkszanger binnen. Zelf is Leroy aan het genieten van een vakantie.

De daders hadden het gemunt op de woning aan Groenlandse kade in Vinkeveen. De verdachten forceerde een raamkozijn om binnen te komen. Daar hebben zij diverse persoonlijke bezittingen buit gemaakt. ''Ik wens jullie veel succes met de spullen. Wij gaan nog even genieten van de vakantie.'' schrijft de zanger op social media.

De politie heeft donderdag poolshoogte bij de woning genomen. Beveiligingscamera's hebben de verdachten vastgelegd. Deze opnames liggen al bij de politie voor onderzoek. Getuigen van de inbraak kunnen contact opnemen via 0900-8844.

De Ronde Venen wordt de laatste week geteisterd door inbraken. In meerdere kernen van de gemeente zijn woninginbraken gepleegd. Zondagavond werd er in Wilnis nog een inbreker overlopen tijdens een inbraak. De politieheli heeft tevergeefs naar de verdachte gezocht.

laatst bijgewerkt op: 18 feb 2022 06:42Family Mijdrecht


Terug

Family Mijdrecht