Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Supermarktmedewerkers zitten winkeldief op de hielen

Datum: 06 april 2022
Bron: Petershotnews.nl

Woensdagmiddag hebben supermarktmedewerkers een winkeldief achtervolgd. De boef wist te ontkomen waarna een zoekactie volgde.

De diefstal vond rond 14:55 uur plaats bij een supermarkt aan de Plevierenlaan in Vinkeveen. Twee medewerkers van de winkel gingen achter de verdachte aan toen die het op een rennen zette. Via de Dodaarslaan wist de dief te ontkomen.

Diverse politie-eenheden startte een zoekactie en ook burgernetdeelnemers werden gevraagd uit te kijken naar de man. De verdachte zou een blanke man van ongeveer 1,75 meter lang zijn. Hij droeg een petje, donkerblauwe jas en een grijze spijkerbroek. De dief werd 25 jaar oud geschat.

De zoekactie en het burgernetbericht waren succesvol. Rond 16:00 uur werd er een verdachte in de boeien geslagen op de Dodaarslaan. Hij is overgebracht naar het politiebureau.

Actie: I.v.m. diefstal Vinkeveen zkt politie een jongen, blank, 1.75, slank, 25 jaar, petje, donker blauwe jas 3 kwa. grijze spijkerbroek broek. Tips? Bel nu 112 https://t.co/U3luxfdYcF

laatst bijgewerkt op: 6 apr 2022 16:05Family MijdrechtTerug

Family Mijdrecht