Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Tweede verdachte opgepakt voor dood 20-jarige man uit Aalsmeer

Datum: 07 april 2022
Bron: Ingezonden stukken

Aalsmeer - De politie heeft dinsdag een tweede verdachte aangehouden voor de dodelijke schietpartij op een parkeerplaats bij een sportterrein in Hoofddorp. Daarbij kwam vrijdag een 20-jarige man uit Aalsmeer om het leven.

 

De schietpartij gebeurde vrijdagmiddag rond 12.00 uur aan het Leenderbos, op een parkeerterrein bij Sportvereniging Overbos. Na de melding troffen agenten het slachtoffer zwaargewond aan. De toegesnelde hulpdiensten probeerden de man nog te redden, maar tevergeefs.

"Ik hoorde een paar knallen, ik dacht eerst dat het vuurwerk was", vertelde een ooggetuige na het incident aan Hart van Nederland. "Toen zag ik een auto heel hard wegrijden. Er lag iets in het water, maar op dat moment kon ik niet zien dat het een persoon was. Omstanders hebben hem uit het water getrokken."

Weggevlucht in auto

Na de fatale kogelregen gingen de daders er in een auto vandoor. Vrijdagavond kon de politie een 24-jarige man uit Aalsmeer aanhouden. Nu is dus ook een tweede man opgepakt: een 19-jarige Amsterdammer. Beide verdachten zitten in volledige beperkingen, wat betekent dat ze alleen contact met hun advocaat mogen hebben.

laatst bijgewerkt op: 7 apr 2022 07:00Karwei Vacatures Mijdrecht


Terug

Karwei Vacatures Mijdrecht