Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

[VIDEO] Klunzige overvaller met sloophamer bij Plus supermarkt

Datum: 14 april 2022
Bron: RTV Utrecht

De medewerkers van de Plus Supermarkt in Abcoude krijgen op een zaterdagavond de schrik van hun leven als vlak na sluitingstijd een overvaller met een sloophamer op hen af komt stormen.

Klap

Het gebeurt op zaterdagavond 16 oktober rond 21.05 uur. De medewerkers hebben de winkel gesloten en zijn bezig met opruimen. Plotseling horen ze een harde klap. Een overvaller heeft de ruit van de nooddeur ingeslagen en komt de winkel inrennen.

Hij rent door de gangpaden richting de kassa's waar de medewerksters bezig zijn met opruimen. Eén van hen bedreigt hij met de hamer en eist dat ze hem het geld uit de kluis geeft. Ze loopt voor hem uit naar het kantoor. Het is allemaal te zien op bewakingsbeelden.

Te zware buit

Even later komt de overvaller het kantoor uit. Hij sleept een grote tas achter zich aan. In de tas zitten twee kassa-lades. Die zijn kennelijk te zwaar voor de tas, want de tas scheurt en de overvaller verliest zijn buit.

Onhandig

Hij wil de lades terug in de tas stoppen. Maar één van de medewerksters, geeft hem een tas van de supermarkt waar hij de kassa-lades dan in stopt. Het gaat er nogal stuntelig aan toe. De medewerksters kunnen niets anders doen dan toekijken tot hij alles bij elkaar geraapt heeft en eindelijk vertrekt.

Hij lijkt moeite te hebben uitgang te vinden. Hij rent enigszins paniekerig heen en weer voordat hij de nooddeur vindt. Eenmaal buiten vlucht hij met een scooter richting het station. Het is niet duidelijk of hij alleen op de scooter zat of dat hij bij iemand achterop zat.

Tekst gaat verder onder de video.

Signalement

  • getinte/donkergetinte huid
  • 1.80m, normaal postuur
  • donker baardje
  • zwarte jas, capuchon, mogelijk van Nike
  • donkergrijze broek
  • zwarte schoenen, grijze zoolrand
  • mondkapje

Tips

Weet u wie dit kan zijn? Of heeft u hem na de overval op een scooter zien rijden? Bel dan met de tiplijn: 0800 – 6070 of Meld Misdaad Anoniem: 0800 – 7000.

laatst bijgewerkt op: 14 apr 2022 07:02Karwei Vacatures Mijdrecht


Terug

Karwei Vacatures Mijdrecht