Notice: Undefined variable: aExtraHeaders in /home/hoisen6926/domains/petershotnews.nl/public_html/controllers/news.cont.php on line 89

Notice: Undefined variable: aExtraHeaders in /home/hoisen6926/domains/petershotnews.nl/public_html/controllers/news.cont.php on line 98

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/hoisen6926/domains/petershotnews.nl/public_html/controllers/news.cont.php on line 98
Baambrugger veroorzaker dodelijk ongeluk in Utrecht - Peters Hotnews.nl
Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Baambrugger veroorzaker dodelijk ongeluk in Utrecht

Datum: 26 juli 2011
Bron: www.petershotnews.nl

Baambrugge/Utrecht - Bij een aanrijding tussen twee auto's raakten op maandagmiddag 25 juli twee mensen gewond. Eén van hen overleed later in het ziekenhuis.

Rond 15.35 uur reed een 37-jarige automobilist uit Utrecht over de Cartesiusweg komende uit de richting van de Nijverheidsweg en gaande in de richting van de Amsterdamsestraatweg. Bij hem in de auto zat een 29-jarige plaatsgenoot. Zij werden met hoge snelheid van achteren aangereden door een auto bestuurd door een 23-jarige man uit Baambrugge. Door de aanrijding raakte de auto van de Utrechter van de weg en botste tegen een boom. De auto van de Baambrugger kwam op het weggedeelte voor het tegemoetkomende verkeer tot stilstand.

Gezien de ernst van de aanrijding kwamen alle hulpdiensten, ambulance, brandweer en politie ter plaatse. Ook werd een traumahelikopter ingezet. Beide Utrechters raakten gewond en werden per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Daar overleed de 29-jarige Utrechter aan zijn verwondingen. De Baambrugger raakte niet gewond en hij werd aangehouden. Hij is naar het politiebureau overgebracht en is voor nader onderzoek ingesloten.

Uit getuigenverklaringen bleek dat de Baambrugger met hoge snelheid over de Cartesiusweg had gereden en dat naast hem een andere auto met eveneens hoge snelheid reed. De bestuurder van deze auto, vermoedelijk een zwarte BMW 3-serie, is na het ongeval doorgereden. De politie is op zoek naar deze bestuurder.

Door agenten van de Verkeersongevallenanalyse van de Verkeerspolitie Utrecht is ter plaatse een onderzoek ingesteld. Daarbij hebben zij al met meerdere getuigen gesproken, maar mensen die ook getuige zijn geweest van de toedracht van de aanrijding worden verzocht contact op te nemen met de politie van Utrecht stad op telefoonnummer 0900-8844.

Video via RTV Utrecht

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Family Mijdrecht

Terug

Family Mijdrecht