Notice: Undefined variable: aExtraHeaders in /home/hoisen6926/domains/petershotnews.nl/public_html/controllers/news.cont.php on line 89

Notice: Undefined variable: aExtraHeaders in /home/hoisen6926/domains/petershotnews.nl/public_html/controllers/news.cont.php on line 98

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/hoisen6926/domains/petershotnews.nl/public_html/controllers/news.cont.php on line 98
Overvallers Aalsmeerse boerderij opgepakt - Peters Hotnews.nl
Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Overvallers Aalsmeerse boerderij opgepakt

Datum: 21 juli 2011
Bron: dichtbij.nl

Aalsmeer - Vijf mensen mensen die betrokken waren bij een geweldadige woningoverval op een Aalsmeerse boerderij, zijn opgepakt door de politie. De bewoners van de boerderij lagen ten tijde van de overval te slapen toen drie overvallers de man zwaar mishandelden en bedreigden met een vuurwapen.

De overval op de boerderij in Aalsmeer had plaats op 2 april. De verdachten doorzochten de woning en vertrokken met een kluis in de auto van de bewoonster. Het mannelijke slachtoffer werd zwaargewond naar een ziekenhuis overgebracht waar hij geruime tijd opgenomen is geweest.

Politieagenten van regio Haaglanden zagen in Den Haag op zaterdag 7 mei de gestolen auto van het vrouwelijke slachtoffer voor een woning staan. De bestuurder van de auto werd die dag vervolgens aangehouden voor heling en overgedragen aan de politie Amsterdam-Amstelland. Deze verdachte is inmiddels heengezonden.

De zaak kwam daarna in de televisieprogramma’s Opsporing Verzocht en Ter Plaatse, omdat er nog meer verdachten waren. Gedurende het recherche onderzoek werden in mei en juni meerdere verdachten aangehouden, waarvan er nog vijf verdachten vastzitten. Een zesde persoon, een 24-jarige verdachte uit Zoetermeer die werd verdacht van heling, is heengezonden.

De drie personen die verdacht worden van diefstal met geweld in vereniging zijn 22, 22 en 27 jaar oud en komen uit Den Haag. Een man en een vrouw die worden verdacht van medeplegen komen uit Aalsmeer en zijn 25 en 26 jaar.

Op 25 augustus dient een pro forma zitting voor de rechtbank in Amsterdam.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Hema Mijdrecht

Family Mijdrecht

Terug

Hema Mijdrecht

Family Mijdrecht