Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Nieuwe aanhouding schietincident Vinkeveen

Datum: 28 juni 2022
Bron: Politie.nl

Een 31-jarige man uit Lisse is aangehouden omdat hij verdachte wordt van betrokkenheid bij een schietincident op het parkeerterrein nabij The Harbor Club aan de Groenlandse Kade in Vinkeveen op zondag 6 maart. Bij dit schietincident kwam een 27 jarige man om het leven en raakten meerdere personen gewond.

De verdachte is vanmorgen,  dinsdag 28 juni, aangehouden en in zijn woning is een doorzoeking gedaan. De politie sluit meer aanhoudingen niet uit.

Zoekactie naar vuurwapen

Vandaag wordt op Groenlandse Kade, de locatie waar het schietincident heeft plaatsgevonden, in het nabijgelegen water gezocht naar een vuurwapen dat mogelijk is gebruikt bij het schietincident op 6 maart.

Stand van zaken

Van de zes aanhoudingen, direct na het schietincident,  is een man overleden en zit een verdachte nog  vast. Drie verdachten zijn in vrijheid gesteld, maar nog wel verdacht in deze zaak.  Een zesde man bleek niet bij het schietincident betrokken te zijn.

Tips

De recherche heeft dankzij getuigen en beeldmateriaal een goed beeld van wat zich op het parkeerterrein heeft afgespeeld, maar meer informatie is welkom.  Bent u getuige geweest of heb je informatie over dit incident? Neem dan contact op met de recherche van de politie Midden-Nederland via 0900-8844 of anoniem via Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000. Alle tips zijn welkom!

laatst bijgewerkt op: 28 jun 2022 15:20Karwei Vacatures Mijdrecht


Terug

Karwei Vacatures Mijdrecht