Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Vogelvrij 2022 groot succes!

Datum: 06 juli 2022
Bron: 0297.nl

Eindelijk Vogelvrij! Wat was het een fantastisch weekend! Twee dagen lang een volgepakt festivalterrein met heel veel vogelvrij feestgeweld. Op vrijdagavond vond voor de tweede keer Vogelvrij Live plaats en op zaterdag alweer de elfde editie van Vogelvrij Festival.  Het tweedaagse Vogelvrij had alles wat een festival nodig heeft: zon, opblaaskrokodillen, de gekste feestmuziek, de beste live-optredens en de hardste beats. Met artiesten als de Snollebollekes, Samantha Steenwijk en Jody Bernal werd op vrijdagavond gefeest alsof we 10 jaar niet mochten. Op zaterdag gaven Jonna Fraser, Dopebwoy en Sigourney K. een geweldige live-show. Het vogelvrije weekend werd afgesloten met een opblaasdieren walhalla en een knallend optreden van hardstyle koning Dr. Phunk.

Bezoekers van alle leeftijden stroomden vrijdag rond etenstijd massaal binnen om op tijd vooraan te staan bij het optreden van Samantha Steenwijk. Onder een stralende zon genoten de bezoekers van de heerlijke meezingers van één van Nederlands populairste vrouwelijke artiesten. Daarna werd het nondeju springen en ging iedereen van links naar rechts bij een fantastisch optreden van de Snollebollekes. Het feest werd voorgezet door apres-ski feest DJ Bonte Carlo, jeugdheld Jody Bernal en een spetterend slotoptreden van Team Terug Naar Toen.

Op zaterdag werd het festivalterrein vliegensvlug opgeruimd om opnieuw onder een heerlijk zonnetje te genieten van de vogelvrijheid. Het festivalterrein liep al vroeg in de middag langzaam vol, om tegen etenstijd helemaal volgepakt te zijn in afwachting van spetterende optredens. Nederlands meest gestreamde vrouwelijke artiest Sigourney K. verzorgde samen met haar danseressen een vlammend optreden. Daarna volgden alle sterren zich in rap tempo op met achtereenvolgens Tony Junior, Dopebwoy, Childsplay en Jonna Fraser. De nieuwe EDM-ster Wedamz was de verrassing van de avond en bracht het publiek met fantastische beats en een opblaaseenden-lawine in extase! Het festival werd in de hoogste versnelling afgesloten met een optreden van hardstyle koning Dr. Phunk.

Buiten de gigantische mainstage waren er ook andere activiteiten op het vogelvrij festivalterrein te vinden. Zo was er de heerlijke chill-zone van GIG en waren er meerdere spellen, waaronder beerpong en een condoomrace naast de food-area.

De terugkeer van Vogelvrij als weekend is zeer geslaagd te noemen. De vrijdagavond trok opnieuw een publiek van alle leeftijden. Het “feest-concept” sloeg aan en bracht bezoekers van 16-60 jaar naar het festivalterrein. Op zaterdag was het festival opnieuw helemaal volgepakt, waarmee Vogelvrij ook dit jaar het grootste en vogelvrijste evenement van de regio is. De bezoekers hebben het twee dagen geweldig naar hun zin gehad en het vogelvrij weekend is verder rustig en vrijwel zonder incidenten verlopen.

Houd de social media van Vogelvrij in de gaten voor de foto’s. De aftermovie volgt later. De organisatie van Vogelvrij bedankt alle bezoekers, sponsors, partners en de tientallen vogelvrijwilligers voor hun geweldige medewerking aan het festival. De organisatie wenst iedereen een vogelvrije zomervakantie!

Klik hier voor de foto's van vrijdagavond. Klik hier voor de foto's van zaterdag. 

 

laatst bijgewerkt op: 7 jul 2022 06:42Karwei Vacatures Mijdrecht


Terug

Karwei Vacatures Mijdrecht