Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Politie-achtervolging met hoge snelheid start in Aalsmeer: verdachte crasht

Datum: 28 juli 2022
Bron: Petershotnews.nl

De politie heeft dinsdag een achtervolging ingezet vanuit Aalsmeer. De wagen van de verdachte crashte na een lange rit op de A10. De man is aangehouden.

Agenten zagen in Aalsmeer een voertuig rijden die nogal fors doorreed. Het rijgedrag viel op en de politie wilde het voertuig controleren. In Uithoorn konden zij de automobilist een stopteken geven en overhandigde de bestuurder zijn rijbewijs. Toen bleek dat de man nog 60 dagen gevangenisstraf open had staan. Hij sprong in zijn wagen en ging er vandoor.
Agenten zette de achtervolging in. Met hoge snelheid gingen zij over de N201 richting Aalsmeer, via de A5 naar de A10, A8, N512, wederom A8 om uiteindelijk weer terug te komen op de A10. Door een lekke band verloor de bestuurder de nacht over het stuur en crashte hij. De verdachte werd direct aangehouden.

De man moet zijn 60 dagen gevangenisstraf uitzitten. Ook krijgt hij diverse boetes voor de verkeersovertredingen die hij tijdens de achtervolging is begaan en is zijn rijbewijs ingevorderd.

laatst bijgewerkt op: 28 jul 2022 11:22Family Mijdrecht


Terug

Family Mijdrecht