Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Jeugdbrandweer Vinkeveen naar de landelijke finale

Datum: 29 september 2022
Bron: Ingezonden stukken

De jeugdbrandweer Vinkeveen heeft zich afgelopen zaterdag 24 september jl. in Veldhoven geplaatst voor de landelijke finale! Het korps behoort hiermee sowieso al tot de beste tien ploegen van Nederland die gaan strijden om de landstitel in de klasse Aspiranten Lage druk. Een ongelooflijke mooie prestatie van het hechte team waar iedereen met recht trots op mag zijn!

Voor de coronacrisis behaalde het korps in 2018 en 2019 ook al de finale. Na het succesvol doorlopen van de voorronde, kwart – en halve finale wedstrijd is het fanatieke team dit jaar opnieuw gelukt. De ploeg kreeg bij de halve finale wedstrijd de melding van een woningbrand. Op de begane grond was brand ontstaan en was daarbij uitgebreid naar de eerste verdieping waar ook een slachtoffer werd gevonden. Door het inzetten van twee stralen lage druk kon het slachtoffer veilig worden gered en werd de brand geblust. 

De inzet van de ploeg werd door de jury beloond met een hele mooie derde plaats. De beste vijf ploegen plaatsten zich voor de finale welke zal plaatsvinden op zaterdag 2 oktober in Hoogeveen. Ben je nu minimaal 12 jaar en geïnteresseerd in de jeugdbrandweer? Mail dan naar [email protected] 

De wedstrijdploeg bestond uit:

Bevelvoerder:    Corné Huijbreghs
Pompbediende Björn Post
Nummer 1 Matthijs Kok
Nummer 2 Marit van Wijk
Nummer 3 Jelmer Kok
Nummer 4 Thomas Huijbreghs
Reserves Kevin Buitendam en Marco Smit

 

laatst bijgewerkt op: 29 sep 2022 06:51Karwei Vacatures Mijdrecht

Terug

Karwei Vacatures Mijdrecht