Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Autobrand op invalidenparkeerplaats Mijdrecht

Datum: 18 oktober 2022
Bron: Petershotnews.nl

In Mijdrecht heeft maandagavond even na middernacht een auto in brand gestaan. De vlammen sloegen uit de wagen en het voertuig is total loss.

De brandweer werd rond 00:08 gewaarschuwd voor de brand aan de Stadhouderlaan. Op een invalidenparkeerplaats sloegen de vlammen uit een Volkswagen Polo. Een buurvrouw had het vuur ontdekt. 

De vlammenzee ging gepaard met veel rook. Die trok de naastgelegen flat in waar tientallen bewoners stonden te kijken. De brandweer ging de rook met een ventilator te lijf waardoor de flat niet ontruimd hoefde te worden. Het vuur was snel onder controle, maar de auto is total loss.

De invalidenparkeerplaats was toegewezen aan de Volkswagen Polo. De politie sluit brandstichting niet uit en heeft de zaak in onderzoek.  Als u iets is opgevallen waarvan u vermoedt dat dit te maken heeft met de autobrand, neemt u dan direct contact op met de politie via 0900-8844. Alle informatie is welkom, ook details waarvan u misschien denkt dat ze niet belangrijk zijn! Als u de informatie anoniem wilt doorgeven kunt u bellen met Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000 (gratis nummer).

laatst bijgewerkt op: 18 okt 2022 08:42Karwei Vacatures Mijdrecht
Terug

Karwei Vacatures Mijdrecht