Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Foto's Sinterklaasintocht Uithoorn, Mijdrecht en Vinkeveen

Datum: 12 november 2022
Bron: 0297.nl

Sinterklaas slaat ook dit jaar de 0297-regio niet over! Voordat hij in het Zuid-Hollandse Hellevoetsluis arriveerde bracht hij eerst een bezoek aan Uithoorn waar hij met twee boten aan kwam. Vervolgens ging hij op de platte kar door het dorp, opweg naar De Kwakel. 

Even na lunchtijd bracht de Sint een bezoek aan Mijdrecht. Samen met zijn pieten kwam hij in een mooie bus van ' De wielen van de bus...' , aan in het centrum. 

Loco-burgemeester Van der Greft heette de Sint van harte welkom bovenop de bus. Na veel liedjes en dansjes kon iedereen met De Sint en zijn pieten op de foto. 

Lees ook: Vanaf 10 december ijsbaan in Mijdrecht

In de middag was het ook paniek in Vinkeveen. De Sint was op het dak van de voetbalvereniging gekomen, maar kon er niet meer van af. De pieten kwamen met een oude brandweerwagen aan, maar konden de Sint niet helpen. Zij belden de brandweer van Vinkeen die speciaal een hoogwerker hebben aangeschaft om De Sint te redden. 

De Sint bracht ook een bezoek aan Aalsmeer, Abcoude eb Baambrugge. Later komt hij ook nog aan in Amstelhoek en De Hoef. Klik hier voor meer informatie. 

Foto's van sommige intochten staan al online in het fotoalbum

laatst bijgewerkt op: 12 nov 2022 15:48Karwei Vacatures Mijdrecht
Terug

Karwei Vacatures Mijdrecht