Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Weekend vol beleving bij IJsbaan Mijdrecht, vrijdag en zaterdag discoschaatsen

Datum: 04 januari 2023
Bron:

Het wordt dit weekend één groot feest op de ijsbaan in Mijdrecht. Tijdens het allerlaatste weekend dat de baan op het Raadhuisplein open is, kan er vanalles ervaren worden.

Vrijdag discoschaatsen
DJ Jeffrey van Music is Life zorgt er vrijdag vanaf 16:00 uur voor dat het dak eraf gaat tijdens het discoschaatsen. De lekkerste muziek komt voorbij. Hoe zijn jouw dansmoves op schaatsen?

Zaterdag meezinghits
Ook zaterdag wordt het gezellig. Overdag kan er op de 35 meter lange baan een rondje om het carillon geschaatst worden. En vanaf 18:00 uur maakt DJ Marvin er een feestje van: hete meezinghits op de ijskoude ijsbaan.

Vuurspektakel
Wat niet gemist mag worden is het vuurspektakel zaterdag. Om 19:00 uur dimt het licht, zwelt de spannende muziek aan en bewijst vuurartiest Manuel dat vuur en ijs prima samen kunnen. Een adembenemende show van tien minuten lang, ook te aanschouwen vanaf de zijkant van de ijsbaan. Dit vurig spektakel is nog eens om 21:00 uur te beleven.

Op vrijdag en zaterdag kan er geschaatst en gefeest worden tot 22:00 uur. Ook de naastgelegen horeca is tot dat moment open. Zondag 8 januari is de allerlaatste dag dat er geschaatst kan worden. Dus kom langs voor een afscheidsrondje. Dit kan tot 21:00 uur.

laatst bijgewerkt op: 4 jan 2023 12:06Karwei Vacatures Mijdrecht

Terug

Karwei Vacatures Mijdrecht