Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Slachtoffer zit verdachten op de hielen na inbraak melktap in De Hoef

Datum: 19 februari 2023
Bron: Petershotnews.nl

De politie heeft zaterdagavond drie verdachten aangehouden in Wilnis. Ze worden verdacht van het leegroven van de melktap in De Hoef.

Agenten kregen rond 22:10 uur de melding van een heterdaad diefstal aan De Hoef Oostzijde in De Hoef. De eigenaar van een melktap automaat zag dat zijn muntgeld uit de automaat werd geroofd. Niet veel later zag hij een voertuig met hoge snelheid van zijn erf wegrijden. De man twijfelde geen moment, stapte in zijn auto en zat de dieven op de hielen.

Lees ook: Drie inwoners uit De Ronde Venen aangehouden voor pinpasfraude

De verdachten sloegen met hoge snelheid op de vlucht waardoor het slachtoffer ze uit het oog verloor. Agenten zagen het voertuig niet veel later op de N212 bij Wilnis rijden. Zij hebben het voertuig met drie inzittenden staande gehouden. Tijdens het doorzoeken van het voertuig trof de politie een grote hoeveelheid muntgeld aan in het middenconsole. Ook één van de verdachten had zijn broekzakken vol met munten. De mannen zijn direct aangehouden op verdenking van de diefstal.

Omdat het een grote hoeveel muntgeld betrof, heeft de politie het vermoeden dat de verdachten op meerdere plekken in De Hoef, dan wel in de omgeving van De Hoef hebben toegeslagen. De politie komt graag in contact met mogelijke getuigen of andere slachtoffers voor het doen van aangifte.

laatst bijgewerkt op: 19 feb 2023 18:48Family Mijdrecht


Terug

Family Mijdrecht