Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Scooter belandt onder terreinwagen in Aalsmeer: bestuurder zwaargewond

Datum: 20 februari 2023
Bron: NH Nieuws

De bestuurder van een scooter is maandagochtend zwaargewond geraakt bij een aanrijding op een kruispunt in Aalsmeer. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht. 

Tekst: NH Nieuws

Het ongeluk gebeurde iets voor zeven uur vanochtend op de kruising van de Aalsmeerderweg met de Machineweg. De scooter kwam bij de aanrijding onder de terreinwagen terecht.

Een opgeroepen traumahelikopter werd na een tijdje geannuleerd. Na eerste hulp ter plaatse is het slachtoffer met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.  "Het slachtoffer heeft beenletsel, maar is aanspreekbaar", aldus een politiewoordvoerder. Leeftijd en geslacht zijn niet bekend.

Afslaan

Het lijkt erop dat de automobilist vanaf de Aalsmeerder linksaf wilde afslaan naar de Machineweg, maar daarbij de scooter op het fietspad parallel aan de Aalsmeerderweg over het hoofd heeft gezien.

'Zoals gebruikelijk' bij ongelukken met ernstige gevolgen onderzoekt de politie wat zich exact heeft afgespeeld. Daarbij bekijkt de politie onder andere of er alcohol in het spel was of dat een van de partijen het rode licht heeft genegeerd.

Automobilist aangehouden

De automobilist is aangehouden en 'zal aan de tand worden gevoeld' over het ongeluk, besluit de woordvoerder. Ook dat is gebruikelijk na een hevig ongeluk.

 

 

laatst bijgewerkt op: 20 feb 2023 08:58Family Mijdrecht


Terug

Family Mijdrecht