Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Onderzoek illegaal feest Vinkeveense Plassen

Datum: 05 juli 2011
Bron: Politie Regio Utrecht

Vinkeveen - Politie, Recreatieschap Midden-Nederland en gemeente doen onderzoek naar een evenement/feest waarvoor geen vergunning was aangevraagd. Het feest vond plaats op een van de zandeilanden gelegen in de Vinkeveense Plassen.

Naar schatting werd het evenement, dat begon op zaterdagavond 2 juli met een uitloop naar zondagnacht 3 juli, bezocht door ongeveer 150 personen. Na onderzoek werden zondagmorgen 3 juli duidelijke aanwijzingen en sporen gevonden van het evenement/feest. Bovendien werden acht personen aangetroffen, die bezig waren met opruimwerkzaamheden. De gegevens van deze 8 mensen zijn vastgelegd ten behoeve van de rapportage. Zowel op het eiland, als in het water, lag lege verpakkingen/verpakkingsmateriaal.

Ook werd op een houten vlot een groot aggregaat aangetroffen bedoeld voor het opwekken van elektriciteit. In afwachting van de te nemen (bestuursrechtelijke) maatregelen werd het aggregaat veiliggesteld. De geconstateerde schade aan het toiletgebouw en het eiland zelf zal worden verhaald op de organisatoren van het illegale evenement/feest.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Hollandse AVond Mijdrecht

Terug

Hollandse AVond Mijdrecht