Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Cameratoezicht op Zijdelwaardplein

Datum: 21 februari 2023
Bron: Ingezonden stukken

De beveiligingscamera’s die voor extra veiligheid moeten zorgen op en rondom het Zijdelwaardplein worden op donderdag 23 februari opgehangen. De camera’s geven zicht op het plein én, op nadrukkelijk verzoek van de winkeliersvereniging, op de ingang van het winkelcentrum.

Lees ook: Uitwerking plannen tijdelijke opvang Buurtnest krijgt vorm

Het realiseren van cameratoezicht is een onderdeel van een maatregelenpakket om de overlast rondom het Zijdelwaardplein aan te pakken. In het gebied geldt al een alcoholverbod. Ook werd vorig jaar een Info- en Adviespunt geopend in winkelcentrum Zijdelwaard (tussen de Jumbo en Intersport). Hier zijn partners vanuit het jeugdnetwerk aanwezig voor contact met de jeugd. Ook handhaving, politie en jongerenwerk maken gebruik van het Info- en Adviespunt. Doel is om (informeel) toezicht te hebben vanuit het winkelcentrum. Omwonenden en bezoekers van het winkelcentrum kunnen er zonder afspraak binnenlopen, bijvoorbeeld met vragen of ideeën.

Het Info- en Adviespunt is elke week geopend op woensdag en donderdag van 10 tot 12 uur en van 13.30 tot 17 uur, en op vrijdag van 13.30 tot 17 uur en van 18.30 tot 21 uur.

 

laatst bijgewerkt op: 21 feb 2023 08:28Family Mijdrecht


Terug

Family Mijdrecht