Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Brandweer haalt slachtoffer uit te water geraakt voertuig Vinkeveen

Datum: 25 februari 2023
Bron: Petershotnews.nl

Vrijdagavond is er een auto te water geraakt langs de A2 bij Vinkeveen. De brandweer heeft één persoon uit het voertuig gehaald.

Het eenzijdige ongeluk gebeurde vrijdag rond 21:00 uur. Een automobilist die op de A2 richting Amsterdam reed raakte ter hoogte van de afrit bij Vinkeveen door nog onbekende oorzaak van de weg. De wagen reed het talud af en belandde vervolgens in het water.

Lees ook: Wapens gezien bij schoolopdracht Uithoorn: politieheli vliegt uit.

De hulpdiensten rukten massaal uit en stuurde onder andere brandweerduikers naar het ongeval. Volgens omstanders waren die snel ter plekke en heeft de brandweer één persoon uit het te water geraakte voertuig gehaald. Of het slachtoffer gewond is geraakt, is niet bekend.

Voor de berging van het voertuig sloot Rijkswaterstaat de afrit naar Vinkeveen af. Verkeer moest keren bij Abcoude. Volgens een weginspecteur was de weg rond 23:30 uur weer vrij. 

Twee weken geleden kwam de brandweer ook al in actie voor een te water geraakt voertuig. Zij maakte toen het verschil tussen leven dood. Klik hier voor het nieuwsartikel. 

laatst bijgewerkt op: 25 feb 2023 08:47Karwei Vacatures MijdrechtTerug

Karwei Vacatures Mijdrecht