Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Miscommunicatie rond ontvoering bij basisschool

Datum: 15 maart 2023
Bron: Politie

Op dinsdag 14 maart ontvingen de politie van Aalsmeer - Uithoorn een verontrustend bericht vanuit een basisschool in het gebied. Een moeder had bij deze school gemeld, dat er gepoogd was om een kind te ontvoeren. Daarnaast kreeg de politie berichten binnen, met hierin een screenshot van een bericht op sociale media, waarin ouders worden opgeroepen oplettend te zijn en hierover met hun kinderen in gesprek te gaan.

Woensdag is er een uitgebreid onderzoek ingesteld naar dit voorval. Uit dit onderzoek blijkt dat er sprake is van een miscommunicatie. Er heeft absoluut geen poging tot ontvoering plaatsgevonden.

De politie hoopt met dit bericht de onrust bij ouders en natuurlijk inwoners weg te nemen. Het punt om hierover in gesprek te gaan met jouw kind(eren) en hen bewust te maken van de gevaren op straat, is natuurlijk nooit verkeerd.
Daarnaast willen zij met dit bericht bewustwording creëren voor het plaatsen van dit soort berichten op sociale media. Wees alsjeblieft voorzichtig met het delen van dit soort informatie, zonder te controleren of het verhaal echt klopt.

laatst bijgewerkt op: 15 mrt 2023 17:26Karwei Vacatures Mijdrecht


Terug

Karwei Vacatures Mijdrecht