Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

[VIDEO] 84-jarige vrouw in eigen woning overvallen en beroofd van sieraden

Datum: 30 maart 2023
Bron: RTV Utrecht

Een 84-jarige vrouw en haar 59-jarige zoon zijn in de nacht van 5 op 6 maart met geweld overvallen in hun woning in Wilnis. De zoon werd bedreigd met een vuurwapen en zijn moeder werd met geweld beroofd van haar sieraden.

Lees ook: Overval op woning in Wilnis, klopjacht op daders

Rond 3.30 uur wordt de man wakker van lawaai buiten. Hij gaat naar beneden en ziet dan een inbreker in de woonkamer staan. Die bedreigt hem met een vuurwapen en zegt dat het een overval is.

Sieraden

Zijn moeder komt op het tumult af. Ondertussen komt een tweede overvaller naar binnen en draagt de vrouw op om haar sieraden af te staan. Als ze weer beneden komt en een aantal sieraden afgaf, trekt één van overvallers ook nog een ketting van haar nek en een ring van haar vinger.

Auto-inbraken

De overvallers hebben eerder die nacht waarschijnlijk ook een aantal auto's in de buurt van de woning opengebroken. Dat is te zien op bewakingsbeelden. Eén van hen draagt schoenen met opvallende rode zolen.

De politie heeft het sterke vermoeden dat twee van de drie autokrakers op de beelden de daders van de overval zijn. Met name van de man die aan de deur van de witte Fiat 500 rommelt, is zo goed als zeker dat hij één van de overvallers was. De politie denkt dit op basis van de omschrijving van de overvallers die de moeder en zoon hebben gegeven.

Tips

Weet jij wie de mannen op de beelden zijn? Misschien zijn de schoenen met rode zolen een aanknopingspuntje. Alle informatie over deze autokrakers/overvallers is welkom bij de tiplijn: 0800 - 6070. Anoniem een tip doorgeven kan door te bellen met Meld Misdaad Anoniem: 0800 - 7000.

laatst bijgewerkt op: 30 mrt 2023 08:19Family Mijdrecht


Terug

Family Mijdrecht