Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Controle van politie en belastingdienst in Mijdrecht en Wilnis

Datum: 21 juni 2023
Bron: Petershotnews.nl

Woensdag heeft de politie heeft in samenwerking met de belastingdienst controles uitgevoerd in Wilnis en Mijdrecht.

's Morgens werd er een controle gehouden langs de N212 bij de begraafplaats in Wilnis. Diverse automobilisten werden gecontroleerd, waaronder een Ferrari. Deze had een te kleine kentekenplaat aan de voorzijde. Hiervoor kreeg de bestuurder een bekeuring. De juiste plaat werd uit de kofferbak gehaald en er netjes opgezet. De bestuurder gaf aan dat hij hem zo had ontvangen van de dealer. Ook werden er diverse voertuigen voorzien van een WOK status (Wachten Op Keuring). Dit houdt in dat het voertuig niet meer op de openbare weg mag rijden en eerst naar het RDW moet na aanpassingen voor een keuring.

Er was ondere andere een auto die teveel geluid produceerde uit de uitlaat. Na een nauwkeurige meting bleek dat de auto ruim 20 db teveel aangaf. Deze auto is door een lokaal autobedrijf opgehaald. 

Later op de dag verplaatste de controle zich naar de Rondweg in Mijdrecht. Ook daar hebben diverse bestuurders een bekeuring gehad. Er werden ook diverse elektrische fietsen gecontroleerd, waarvan een aantal alleen verder mochten rijden als de accu losgekoppeld was.

laatst bijgewerkt op: 21 jun 2023 15:09Family Mijdrecht

Het gele kenteken is te kleinHet gele kenteken is te klein
Het gele kenteken is te kleinHet gele kenteken is te klein
De bestuurder had wel de juiste kentekenplaat bij zichDe bestuurder had wel de juiste kentekenplaat bij zich

De politie voert een geluidsmeting uitDe politie voert een geluidsmeting uit
Terug

Family Mijdrecht