Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Gemeenteraad stelt stemming over Centrumplan Vinkeveen uit tot 21 september 2023

Datum: 30 juni 2023
Bron: Ingezonden stukken

Op donderdag 29 juni heeft de gemeenteraad van Vinkeveen besloten om de stemming over het langverwachte Centrumplan Vinkeveen uit te stellen tot de volgende gemeenteraadsvergadering op 21 september. Dit besluit is genomen omdat de raad meer voorbereidingstijd wil besteden aan de behandeling van het plan en om een zorgvuldig besluit te kunnen nemen.

Lees ook: Woningbouw aan de Amstel rond de voormalige Taxicentrale stapje dichterbij

Het Centrumplan Vinkeveen is een belangrijke ontwikkeling voor de gemeente en heeft tot doel het cre-eren van een levendig en aantrekkelijk centrum, waar woningbouw en verkeersveiligheid hand in hand gaan. Het plan is van groot belang voor de toekomstige groei en bloei van Vinkeveen.

Hoewel het uitstel van de stemming enige vertraging met zich meebrengt, benadrukt de gemeenteraad het belang van een grondige evaluatie en discussie over het Centrumplan Vinkeveen. Het uitstellen van de stemming biedt de raadsleden de gelegenheid om alle aspecten van het plan te bestuderen en even-tuele vragen of zorgen te bespreken.

De gemeenteraad is vastbesloten om een weloverwogen besluit te nemen dat in het belang is van de ge-meenschap en de toekomstige ontwikkeling van Vinkeveen.

De volgende gemeenteraadsvergadering in september wordt het moment waarop de gemeenteraad haar definitieve beslissing neemt over het Centrumplan Vinkeveen. De gemeente waardeert het geduld en be-grip van de inwoners en belanghebbenden tijdens dit proces en houdt hen op de hoogte van verdere ont-wikkelingen.

laatst bijgewerkt op: 12 jul 2023 14:57Family Mijdrecht


Terug

Family Mijdrecht