Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Man steelt geld uit seniorenwoning Mijdrecht terwijl bewoners thuis zijn

Datum: 03 juli 2023
Bron: Politie

Een ouder echtpaar is zondag op klaarlichte dag beroofd van een geldbedrag uit hun woning in Mijdrecht. Een Duitssprekende man kwam via het terras hun woning aan het Mevrouw van Wieringenplein binnen en deed alsof hij iets kwam bezorgen. Toen de man weg was, bleek dat er geld was gestolen.

De politie roept voor het onderzoek de hulp in van mensen die misschien iets hebben gezien of gehoord. Volgens agenten gaat het om een witte, Duitssprekende man van tussen de 35 en 40 jaar oud. Hij zou donkere kleding aan hebben gehad.

De diefstal gebeurde zondag 2 juli rond 11:30 uur aan het Mevrouw van Wieringenplein in Mijdrecht. De man zou via de Kerkvaart gevlucht zijn. 

Agenten zijn specifiek op zoek naar mensen die de persoon of andere verdachte mensen hebben gezien. Maar ook naar informatie over onbekende voertuigen in de omgeving rond die tijd of andere details. De politie is ook benieuwd of mensen camerabeelden van de betreffende man hebben. Alle informatie die belangrijk kan zijn, wordt gevraagd te melden via het reactieformulier. "Alle informatie is welkom, ook details waarvan u misschien denkt dat ze niet belangrijk zijn."

Informatie anoniem doorgeven kan via Meld Misdaad Anoniem.

laatst bijgewerkt op: 12 jul 2023 14:57Family Mijdrecht


Terug

Family Mijdrecht