Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

[VIDEO] Mishandeling Chaletpark Herenweg Vinkeveen: inbrekers gezocht

Datum: 22 september 2023
Bron: Politie

In de nacht van woensdag op donderdag 29 december 2022 werd er geprobeerd in te breken bij een woning op de Herenweg in Vinkeveen. Toen de inbrekers werden betrapt door de bewoner, werd hij ernstig mishandeld. De inbrekers staan op beeld. Wie herkent de auto met schade waarin de daders wegreden?

Ergens rond middernacht wordt de 49-jarige bewoner van het huis plotseling wakker van gestommel en gebonk bij zijn voordeur. Zijn jonge zoontje ligt op dat moment nog te slapen in huis.

Wanneer de bewoner gaat kijken waar het geluid vandaan komt, ziet hij opeens een schim van een persoon bij de voordeur. Hij schreeuwt tegen de persoon dat deze weg moet gaan en loopt naar buiten om er zeker van te zijn dat er niemand meer is.  

Wanneer hij buiten komt blijkt hij te worden opgewacht door twee personen. Hij krijgt van een van deze personen een harde klap in zijn gezicht waardoor hij op de grond valt. Daarna krijgt hij nog meer klappen en schoppen terwijl hij op de grond ligt en raakt hierdoor buiten bewustzijn. Wanneer hij wakker wordt zijn de inbrekers weg en belt hij snel de politie. Helaas is er van de inbrekers geen enkel spoor meer. 

Vragen

Wie herkent de auto waarin de inbrekers wegreden? Opvallend is de schade aan de auto rechtsvoor. Het kan goed zijn dat deze schade inmiddels niet meer aanwezig is, maar dus eind december 2022 wel.

 Heeft u een tip over deze zaak? Klik dan hier.  

laatst bijgewerkt op: 22 sep 2023 18:26Karwei Vacatures Mijdrecht


Terug

Karwei Vacatures Mijdrecht