Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

N201 Vinkeveen tijdelijk dicht vanwege ongeluk

Datum: 06 oktober 2023
Bron: PetersHotnews.nl

Een ongeluk waarbij meerdere lantaarnpalen zijn geraakt is gebeurd op de N201 tussen Waverveen en Vinkeveen. Het ongeluk gebeurde vrijdagavond rond 21.20 uur. Hulpdiensten moesten de deur van de auto open knippen om de bestuurder te bevrijden.

 

Een automobilist reed vanaf Mijdrecht op de rechterbaan voorbij de verkeerslichting van de N212. Een ooggetuige zag de man opeens langzaam naar links gaan. Daarbij raakte de man een lantaarnpaal. Vervolgens blijf hij over de middenberm verder rijden en ramde nog een lantaarnpaal. Vervolgens reed de bestuurder over de andere weghelft en kwam in de bosschages net voor het fietspad tot stilstand. Ooggetuigen belde direct 112 en troffen de man gewond aan zijn been aan in de auto.

De N201 werd vanaf de N212 t/m de Herenweg bij Vinkeveen afgesloten vanwege het ongeluk. De hulpdiensten konden daardoor veilig hun werk doen. De deur van de auto moest door de brandweer deels opengeknipt worden om de man te bevrijden. Hij is vervolgens met beenletsel overgebracht naar de ambulance.

De politie nam een blaastest en speekseltest af, daarbij was alles in orde. De weg wordt zo snel mogelijk weer vrij gemaakt voor het verkeer.

 

laatst bijgewerkt op: 7 okt 2023 17:12Karwei Vacatures MijdrechtTerug

Karwei Vacatures Mijdrecht