Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

IJsbaan Mijdrecht gaat ook dit jaar door

Datum: 02 november 2023
Bron: PetersHotnews

Haal je schaatsen maar van zolder, want ook deze winter ligt er weer een ijsbaan op het Raadhuisplein in Mijdrecht. Na het succes van vorig jaar is het de winkeliers van Mijdrecht Dorp opnieuw gelukt om samen met onder meer betrokken ondernemers en de gemeente een ijsbaan van 35 meter lang en 16 meter breed te realiseren. Van 9 december tot en met 7 januari kun je de ijzers onderbinden voor een rondje op het Raadhuisplein.

Een gedeeltelijk overdekte baan, leuke curlingwedstrijden en sfeervolle avonden met mooie verlichting. Voorafgaand aan de kerstvakantie zullen meer dan 1.000 basisschoolkinderen onder professionele begeleiding spelenderwijs leren schaatsen. In een fijne, verwarmde tent naast de ijsbaan kan je weer terecht voor de koek en zopie.

De ijsbaan kan niet gerealiseerd worden zonder de hulp van alle betrokken partijen. De organisatoren zoeken nog vrijwilligers voor het ijsonderhoud, toegangscontrole en schaatsuitgifte. Heb je in december en januari wat dagen over en lijkt dit je leuk? Meld je aan via www.ijsbaanmijdrecht.nl/word-vrijwilliger
Bedrijven die willen sponsoren kunnen terecht op de sponsorpagina voor meer informatie. Daar kan je een donatie doen of als ondernemer ook sponsorpakketten bestellen.

www.ijsbaanmijdrecht.nl 

laatst bijgewerkt op: 3 nov 2023 15:02Family MijdrechtTerug

Family Mijdrecht