Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Douwe Bob heeft jongen geslagen in Abcoude: 'Dit was de druppel'

Datum: 26 november 2023
Bron: Show nieuws

Douwe Bob onthult zondag op Instagram dat hij in rehab gaat voor zijn alcoholprobleem. Nu laat zijn manager weten wat de aanleiding hiervoor is geweest.

Foto: Instagram Douwe Bob

Opstootje

Douwe Bob ontvangt veel lovende woorden onder zijn moedige onthulling op Instagram. Toch reageert een volger ook iets opmerkelijks onder het bericht. 'Heeft dit berichtje toevallig te maken met dat je gisterenavond een 16 jarige in Abcoude een klap op zijn bek hebt gegeven.' Ewout, de manager van Douwe Bob, bevestigt aan Shownieuws dat er inderdaad een opstootje heeft plaatsgevonden in de Albert Heijn van Abcoude.

Laatste druppel

'Douwe vertelde dat het een situatie was waar hij eigenlijk zijn schouders had moeten ophalen', vertelt zijn manager. 'Er waren jongens met scooters, helmen en een soort bivakmutsen'. Ewout onthult dat Douwe niet gearresteerd is, maar een jongen wel een klap heeft gegeven. Ook bevestigt de manager dat Douwe onder invloed was. 'Douwe gaat bij de Albert Heijn nog langs met een bloemetje om excuses te maken. Dit incident was wel de druppel om zijn trip naar het buitenland te boeken en het direct op zijn Instagram te zetten.'

laatst bijgewerkt op: 26 nov 2023 19:18Family Mijdrecht


Terug

Family Mijdrecht