Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Duo betrapt met inbrekerswerktuig in Mijdrecht

Datum: 03 december 2023
Bron: Petershotnews.nl

De politie heeft zaterdag twee jongens staande gehouden in Mijdrecht. Het duo was op pad met inbrekerswerktuig en dat was niet de eerste keer.

Getuige zag de twee verdacht lopen op een terrein aan de Vermogensweg. Toen hij de jongens aansprak kreeg hij een vaag verhaal over het bezorgen van pakketjes. Hij vertrouwde het niet en belde de politie.

Agenten waren snel ter plekke en troffen de verdachten aan in een auto. Ook de politie kreeg geen duidelijk antwoord op de vraag wat zij op het terrein aan de Vermogensweg het doen waren. Bij het doorzoeken van de auto troffen zij diverse gereedschappen aan om een inbraak te plegen.

Gezien het tijdstip, de omstandigheden, en hun ongeloofwaardige verhaal heeft de politie de gereedschappen in beslag genomen. De jongens kregen een proces verbaal voor het in bezit hebben van inbrekerswerktuigen toegezegd. De officier bepaald hier het boete bedrag van, maar volgens agenten op social media zal dat niet misselijk zijn. Het zijn namelijk 'bekende' in het politiesysteem.

laatst bijgewerkt op: 3 dec 2023 08:54Family Mijdrecht


Terug

Family Mijdrecht