Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Politie vindt steekwapen in onderzoek naar dodelijk steekincident Vinkeveen

Datum: 05 december 2023
Bron: Petershotnews.nl

De politie heeft dinsdag uitgebreid onderzoek gedaan in het appartementencomplex in Vinkeveen. Daar heeft maandagavond een dodelijk steekincident plaatsgevonden.

Lees ook: Man (29) uit Vinkeveen overleden na steekpartij in parkeergarage

Maandagavond vond het onderzoek vooral plaats in de parkeergarage van het appartementencomplex. Daar werd het slachtoffer aangetroffen. Dinsdag werd ook een woning in het complex doorzocht en was de forensische opsporing diverse straten in de omgeving aan het doorzoeken met onder andere een magneet. 

Halverwege de middag trof de politie een steekwapen aan op de Roerdompbrug. Agenten hebben het 'wapen' veiliggesteld voor onderzoek. De politie kon vanwege het lopende onderzoek nog weinig kwijt over de vondst.

TIPS?

Heeft u camerabeelden in de omgeving van de Pijlstaartlaan of heeft u misschien wel iets gezien of gehoord van dit incident? Misschien heeft u wel iemand horen roepen, wat u niet direct aan dit incident toeschreef? Alle informatie helpt! 

Heeft u informatie? Bel 0800-6070 of geef uw tip door via dit tipformulier. Anoniem tippen kan ook. Bel dan Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000 of ga naar www.meldmisdaadanoniem.nl

Lees ook: Buurt geschokt na steekpartij waarbij buurman (29) om het leven komt: ‘Het was een schatje, een lieverd’

 

laatst bijgewerkt op: 6 dec 2023 11:09Karwei Vacatures MijdrechtTerug

Karwei Vacatures Mijdrecht