Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Verdachten aangehouden voor steekincident Vinkeveen

Datum: 14 februari 2024
Bron: Petershotnews.nl

In de afgelopen weken zijn er verdachten aangehouden voor het dodelijk steekincident van maandag 4 december 2023 in een parkeergarage in Vinkeveen. Bij het steekincident kwam een 29-jarige man uit Vinkeveen om het leven.

Lees ook: Man (29) uit Vinkeveen overleden na steekpartij in parkeergarage

Maandag 4 december rond 18:40 uur komt een melding bij de politie binnen over een gewonde man in een garage aan de Pijlstaartlaan. Als de hulpverleners op de locatie aankomen, treffen ze een man aan die zwaargewond is door steekwonden. Het slachtoffer bezwijkt onderweg naar het ziekenhuis. Van een mogelijke verdachte ontbreekt op dat moment ieder spoor. 

Aanhouding

Kort na het steekincident is een Team Grootschalige Opsporing (TGO) gestart. De afgelopen maanden is uitgebreid onderzoek gedaan en daaruit zijn verdachten in beeld gekomen. Zij zijn in de afgelopen weken op verschillende dagen aangehouden en zitten nog vast. Gezien het een lopend onderzoek betreft zijn wij op dit moment nog terughoudend met het delen van informatie.

Onderzoek gaat verder

Het onderzoek naar het dodelijk steekincident gaat ondertussen verder. Mocht jij nog informatie hebben die kan helpen bij het onderzoek en heb je dit nog niet gedeeld? Doe dit dan alsjeblieft alsnog. Tips doorgeven kan door te bellen met de opsporingstiplijn 0800-6070. Liever anoniem blijven? Bel dan 0800-7000.
 

 

laatst bijgewerkt op: 14 feb 2024 17:30Family Mijdrecht


Terug

Family Mijdrecht