Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Politie onderzoekt drugshandel na anonieme tip: verdachte aangehouden

Datum: 24 april 2024
Bron: Petershotnews.nl

Na een anonieme melding via Meld Misdaad Anoniem over vermeende drugshandel vanuit een voertuig in Mijdrecht, heeft de politie een onderzoek ingesteld dat leidde tot de aanhouding van een drugsdealer. Vorige week donderdag werd de verdachte aangehouden. Ook twee andere mannen waarmee de verdachte in de auto zat zijn ingesloten.

Bij de aanhouding werd een handelshoeveelheid harddrugs aangetroffen. Naast deze vondst heeft de politie het huis van de verdachte doorzocht. Hierbij zijn harddrugs, meerdere gegevensdragers, en een aanzienlijk geldbedrag in beslag zijn genomen. Tevens is het voertuig waarin de verdachte reed in beslag genomen voor verder onderzoek.

Een van de verdachten werd al snel weer vrijgelaten voor de drugszaak, maar werd opnieuw aangehouden, in verband met een lopend onderzoek in het buitenland.

Drugshandel treft vaak jongeren die door geweld en intimidatie in het criminele 'wereldje' verstrikt raken en moeilijk kunnen ontsnappen. De politie roept op om verdachte activiteiten te melden via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000 of via www.meldmisdaadanoniem.nl, waar informatie vertrouwelijk en anoniem kan worden doorgegeven.

laatst bijgewerkt op: 24 apr 2024 14:30Family MijdrechtTerug

Family Mijdrecht