Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Politie zoekt getuigen na schietincident in Kudelstaart

Datum: 22 mei 2024
Bron: Petershotnews.nl

De politie zoekt getuigen na een schietincident aan de Bilderdammerweg in Kudelstaart op dinsdag 21 mei 2024. Bij het schietincident raakte een 21-jarige Amsterdammer zwaargewond.

Even voor 22.00 uur kreeg de meldkamer de melding van een schietincident op een parkeerplaats. Toen de agenten bij de locatie aankwamen, bleek dat er meerdere keren was geschoten was op een man, die daarbij meerdere verwondingen opliep. Het slachtoffer is met een ter plaatse gekomen ambulance overgebracht naar een ziekenhuis. Experts van de Forensische Opsporing verrichtten sporenonderzoek op de parkeerplaats. Mogelijk is er een voertuig na het schietincident weggereden richting Aalsmeer.

Getuigen en beelden gezocht

Wat zich precies heeft afgespeeld op de parkeerplaats is nog onduidelijk. De recherche doet hier onderzoek naar en komt graag in contact met iedereen die, voorafgaand aan of na de beschieting, wellicht iets opvallends heeft gezien of gehoord rond de Bilderdammerweg. Daarnaast ontvangt het team graag camerabeelden van beveiligingscamera’s of dashcams in voertuigen. Ook als u andere informatie heeft laat het dan weten. Dat kan via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000. Of maak gebruik van tipformulier.
 

 

laatst bijgewerkt op: 22 mei 2024 08:51Family Mijdrecht


Terug

Family Mijdrecht