Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Scooter gestolen in Vinkeveen, aanhouding in Mijdrecht

Datum: 25 mei 2011
Bron: Poltie regio Utrecht

MIJDRECHT - Agenten hielden aan het begin van de nacht van dinsdag 24 op woensdag 25 mei een jongeman aan op verdenking van betrokkenheid bij de diefstal van een scooter.

Rond 23.20 uur kregen agenten het verzoek van de politiemeldkamer uit te kijken naar een scooter die in de avond in Vinkeveen was gestolen. De agenten keken tijdens hun surveillance naar de scooter uit. Rond 00.25 uur kreeg de politie de melding dat een groepje jongeren zich op de Borsaliastraat ophield en de melder vertrouwde het niet.

Toen de agenten de Borsaliastraat in reden, zagen zij een jongeman wegrennen. Een agent ging achter hem aan, maar de verdachte wist te ontkomen. Een andere jongeman bleef staan en de andere agent zag vlak bij hem een scooter in een steegje staan. Dat bleek de in Vinkeveen gestolen scooter te zijn. Daarop hield de agent de jongeman, 19 jaar oud en afkomstig uit Mijdrecht, aan. De scooter werd in beslag genomen. De verdachte is naar het politiebureau overgebracht en is voor nader onderzoek ingesloten.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Terug