Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Poging tot inbraak in Mijdrecht

Datum: 12 mei 2011
Bron: www.petershotnews.nl

Mijdrecht - Op woensdagavond 11 mei probeerde een jongen in te breken, maar werd betrapt en ging ervandoor.

Rond 22.45 uur kreeg de politie de melding dat ruim een uur eerder was geprobeerd in te breken in een kelderbox aan de Drossaardstraat. Een agent ging ter plaatse en sprak met een omwonende. Zij vertelde dat een haar onbekende buurman rond 21.30 uur een inbreker had betrapt bij een poging een kelderbox open te breken. De buurman had iets naar de verdachte geschreeuwd, waarop de verdachte ervandoor ging.

De verdachte was een jongen met een getinte huidskleur, 14-15 jaar oud, fors postuur, blauw/zwarte pet en hij droeg een blauw trainingsjack met grijze strepen en een capuchon. Hij had een koevoet bij zich.

Aan getuigen van de poging tot inbraak, waaronder de onbekende buurman, wordt verzocht contact op te nemen met de politie van district Rijn & Venen op telefoonnummer 0900-8844.

Tevens wil de politie graag benadrukken dat in dergelijke situaties een getuige direct 1-1-2 kan bellen, waardoor agenten snel ter plaatse kunnen zijn en mogelijk de verdachte(n) kunnen aanhouden en/of een inbraak kunnen voorkomen.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Hollandse AVond Mijdrecht

Terug

Hollandse AVond Mijdrecht