Notice: Undefined variable: aExtraHeaders in /home/hoisen6926/domains/petershotnews.nl/public_html/controllers/news.cont.php on line 89

Notice: Undefined variable: aExtraHeaders in /home/hoisen6926/domains/petershotnews.nl/public_html/controllers/news.cont.php on line 98

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/hoisen6926/domains/petershotnews.nl/public_html/controllers/news.cont.php on line 98
Mijdrechtse Alexandra 2e bij Miss Utrecht 2011 - Peters Hotnews.nl
Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Mijdrechtse Alexandra 2e bij Miss Utrecht 2011

Datum: 10 mei 2011
Bron: midpoint

De 18-jarige scholier Alexandra Oudshoorn uit Mijdrecht is op dinsdag 10 mei tweede geworden bij de verkiezing tot Miss Utrecht. In theater De Flint in Amersfoort streden de twaalf wanna-be Miss'en in de finale om de begeerde titel.

Voor de vakjury, bestaande uit Jos van Raak (RAAK Amsterdam), Rossana Kluivert (styliste en voormalig Miss Nederland jurylid), Euvgenia Parakhina (choreografe en jurylid bij So You Think You Can Dance) en Anouk Smulders (internationaal model en presentatrice), kregen de kandidaten de kans om zichzelf te presenteren.

Halverwege de avond werd bekend dat ze bij de laatste 5 zat. De jury maakte aan het eind bekend dat ze als tweede eindigde. Mariah Petersen ging er met de titel van door.

De burgemeester van de gemeente, Marianne Burgman, wenste Alexandra via Twitter succes. Ook liet ze achteraf weten dat de Mijdrechtse schone zich 'fantastisch in de picture gespeeld heeft'.

Alexandra is vooral bekend als lokaal talent bij de dansschool en als presentator bij Midpoint FM&TV, de lokale omroep van de gemeente.

 

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Family Mijdrecht

Terug

Family Mijdrecht