Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Aanhouding bij doorrijden na ongeluk A2 Vinkeveen

Datum: 29 maart 2011
Bron: Politie Regio Utrecht

Vinkeveen - Een automobilist ging er op maandagochtend 28 maart vandoor na een aanrijding op de Rijksweg A2 te hebben gehad.

Rond 08.30 uur reed een 30-jarige chauffeur uit Scherpenzeel (Gld) met zijn trekker met oplegger over de Rijksweg A2 in de richting van Amsterdam. Terwijl hij op de vijfde strook reed, werd hij in de flank aangereden door een 52-jarige automobilist uit Amstelveen, die vanaf de vierde rijstrook kwam. Vervolgens botste de Amstelvener tegen de auto van een 57-jarige automobilist uit Houten, die over de vierde rijstrook reed. Na de aanrijding stopten alle betrokkenen, maar vervolgens ging de Amstelvener ervandoor. De Houtenaar noteerde het kenteken van de verdachte en gaf dit aan de politie door. Niemand raakte gewond.

Agenten gingen naar de woning van de Amstelvener. Daar werd hij aangehouden en vervolgens naar het politiebureau in Maarssen overgebracht. Hij bleek geen alcohol te hebben gedronken. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt voor het doorrijden na een ongeval.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Family Mijdrecht

Terug

Family Mijdrecht