Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Sportieve strijd tussen politie en jongeren Vinkeveen

Datum: 28 maart 2011
Bron: Politie Regio Utrecht

Op maandag 21 maart j.l. heeft er een zaalvoetbaltoernooi plaats gevonden tussen jongeren uit Vinkeveen en de politie in De Boei in Vinkeveen. Dit toernooi werd georganiseerd door de politie uit De Ronde Venen en ondersteund door de gemeente De Ronde Venen.

Na het succes van het voorgaande jaar wilden de jongeren dit jaar opnieuw de strijd aanbinden met de politie. Drie jongerenteams ondersteund door Thijmen Klinkhamer, de jongerenwerker van Stichting De Baat kwamen in het veld met de bedoeling de politie te verslaan. Echter na een aantal spannende wedstrijden bleek de politie de sterkste en won daarmee dit jaar de wisselbeker. Vorig jaar waren de jongeren de sterkste gebleken.

Het toernooi had als doel, naast een sportieve ontmoeting, de jeugd te leren kennen en hen een andere kant van de politie te laten zien. De sfeer was goed en het contact onderling gemoedelijk.

De politie hoopt volgende jaar de beker te verdedigen tegen de jeugd in Vinkeveen. Daarmee kan een mooie traditie ontstaan.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Terug