Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Auto te water in Abcoude, vrouw toch aangehouden

Datum: 03 maart 2011
Bron: www.petershotnews.nl

Abcoude - Een automobiliste belandde in de nacht van 1 op 2 maart met haar auto in een sloot. Zij ging er in een andere auto vandoor, maar werd later aangehouden.

Rond 01.30 uur kreeg de politie de melding dat op de Molenweg een auto een sloot in was gereden. Daarbij waren volgens een getuige mensen uit de auto gekomen, in een andere auto gestapt en weggereden in de richting van Abcoude. Agenten gingen ter plaatse, troffen inderdaad een auto in de sloot aan, maar er was geen bestuurder in de buurt te bekennen. De auto bleek een talud af te zijn gereden, had een boom geramd en was in de sloot tot stilstand gekomen. Om zeker te stellen dat de bestuurder en/of passagiers niet in de sloot waren beland, werd er door de brandweer in de sloot gezocht. Daarbij werd niets aangetroffen.

De agenten gingen naar de Abcoudse woning van de 20-jarige eigenaresse van de auto. Zij erkende de auto te hebben bestuurd en leek zwaar onder invloed van alcohol te zijn. De agenten hielden haar aan en bracht haar over naar het politiebureau. Bij de ademanalyse blies zij 750 ug/l, 8,5 keer de wettelijke limiet van 88 ug/l voor een beginnend bestuurder. Tegen de verdachte is proces-verbaal opgemaakt voor het rijden onder invloed van alcohol en verlaten van de plaats van het ongeval. Tevens moest zij haar rijbewijs inleveren.

Bij de Abcoudse bleek een 19-jarige vrouw uit Vinkeveen in de auto gezeten. Zij was bij het ongeval met haar hoofd tegen het dashboard gekomen. Zij is op eigen gelegenheid voor onderzoek naar het AMC in Amsterdam gegaan.

Klik hier voor de video.

Foto's: Peter Bakker (A-side media)
Video: RTV Utrecht (Peter Bakker)

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Hollandse AVond Mijdrecht

Terug

Hollandse AVond Mijdrecht