Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Wijziging openingstijd politiebureau Mijdrecht

Datum: 14 februari 2011
Bron: Politie Regio Utrecht

Mijdrecht - Het wijkteam De Ronde Venen onderzocht mogelijkheden om de beschikbare politiecapaciteit in te zetten op tijden en plaatsen waar dit het meest nodig en effectief is.

Hierbij is ook gekeken naar een mogelijke aanpassing van de openingstijden van het bureau voor het publiek. Het bleek dat de aanloop van bezoekers op maandagavond minimaal was en vermoedelijk te maken heeft met de mogelijkheid om van een aantal feiten aangifte te doen via internet.

Met ingang van maandag 28 februari 2011 wordt de openingstijd van het politiebureau aan de Anselmusstraat 42 in Mijdrecht op maandag gewijzigd. Het bureau is dan vanaf 11.30 uur geopend tot 20.00 uur. De openingstijden van dinsdag tot met vrijdag blijven ongewijzigd, namelijk van 09.00 tot 17.00 uur.

Uiteraard is de politie in geval van nood, bij heterdaad- en verdachte situaties 24-uur van de dag bereikbaar via het alarmnummer 112. Wilt u toch op het politiebureau aangifte doen, dan adviseren wij u om via het telefoonnummer 0900-8844 een afspraak te maken. U vermijdt dan wellicht een lange(re) wachttijd op het politiebureau.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Terug