Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Update: Persoon in Ringvaart Aalsmeer blijkt grap

Datum: 31 december 2010
Bron: De Telegraaf

Aalsmeer - De politie, brandweer en duikers zijn donderdagavond in Aalsmeer uitgerukt voor een verdrinkingsgrap en zochten anderhalf uur voor niets.

Twee jongens liepen die avond op het ijs ter hoogte van de Aalsmeerderdijk aan de Ringvaart in Aalsmeer, toen één van hen zogenaamd door het ijs zakte. Mensen die aan de overkant van het water liepen hoorden de jongen om hulp schreeuwen, waarop zij meteen 112 belden.


Op twee verschillende plaatsen in het kanaal werd naar de jongen gezocht. Zelfs de collega's uit Hoofddorp versterkten het team. Op het water werd gezocht met een boot van de brandweer en een aanwezige pond en in het water zochten de duikers met warmtecamera's. Daarnaast stonden diverse ambulances en het Mobiel Medisch Team uit Amsterdam stand-by.
Na een geruime tijd kregen de mannen vanuit de meldkamer het bericht dat de jongens het grappig vonden om op het ijs om hulp te roepen. Na anderhalf uur zoeken staakten de alarmdiensten en hulpverleners de zoektocht. De jongen is even later door de politie van zijn bed gelicht

Film: Aram Mukanay

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Terug