Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Overvallers gezocht geldtransport Uithoorn

Datum: 24 december 2010
Bron: depolitiezoekt.nl

Op donderdag 11 maart 2010 heeft een gewapende overval plaatsgevonden op twee medewerkers van een waardetransportbedrijf.

De medewerkers waren bezig een pinautomaat bij te vullen in de vestiging van een kantoorboekhandel aan het Amstelplein in Uithoorn. De daders zijn uiteindelijk vertrokken zonder buit op een zilverkleurige scooter en zijn sindsdien spoorloos.

Het tweetal is voor het laatst gezien in de omgeving van de Meerwijk-West in Uithoorn. De vluchtscooter is later teruggevonden op de parkeerplaats van een hockeyclub aan de Vuurlijn in De Kwakel.

Bent u getuige geweest van deze overval en hebben wij u nog niet gesproken? Dan verzoeken wij u om contact op te nemen met de politie op onderstaand nummer. Ook mensen die op een andere manier informatie hebben die voor het politieonderzoek van belang kan zijn, worden verzocht te bellen.

Signalementen van de daders:

Bestuurder scooter:

•zwarte jas met daar bovenuit een grijze capuchon
•donkere bivakmuts
•blauwe spijkerbroek
•donkere sportschoenen


Passagier:

•donkere jas mogelijk met een bodywarmer
•donkere broek
•zwarte pet
•zwarte sjaal voor gezicht

Tips
Show this text in English Als u een tip heeft, kunt u gebruik maken van het formulier onderaan deze pagina. Naar aanleiding van uw reactie kan de politie contact met u opnemen.

Heeft u vertrouwelijke informatie?
Het doorgeven van informatie via internet, zoals het invullen van het tipformulier hieronder, is nooit helemaal veilig. Er bestaat altijd een (kleine) mogelijkheid dat derden de gegevens onderscheppen. Als u vertrouwelijke informatie heeft raden wij u daarom aan telefonisch contact op te nemen via 020 - 559 2900. Het zaaknummer is: 2010062402.

Wilt u liever helemaal anoniem blijven, Dan kunt u contact opnemen met Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800 - 7000. Uw anonimiteit wordt daar gegarandeerd.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Family Mijdrecht

Terug

Family Mijdrecht