Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

PUBLICATIES

PetersHotnews.nl op RTV Utrecht bij Henk Westbroek

Datum: 16 februari 2011

Mijdrecht - Wie is toch die knappe voetbalster die op een trapveldje de buurt aanveegt met de jongens? En wat voor razends heeft razend reporter Peter Bakker allemaal te verslaan in een dorpje in de uithoek van onze provincie?

In de zevende aflevering van Westbroek verkent Henk het dorpje Mijdrecht. Hij ontmoet top-voetbalster Anouk Hoogendijk, die voetballend met de jongens uit de buurt is opgegroeid in Mijdrecht. Tijdens de opnames van de uitzending was ze nog de parel van FC-Utrecht maar helaas, ze gaat naar de Engelse Bristol Academy.

Henk gaat op pad met de razende reporter Peter Bakker en hij vraagt zich af wat er nu allemaal voor nieuws kan zijn in een dorpje als Mijdrecht. Veel! Zo heeft de razende reporter de Mijdrechters op de hoogte gehouden over de conifeer-pyromaan door dag en nacht zijn nieuwsneus te volgen. www.petershotnews.nl

Met Paulien van der Veen knutselt Henk voor het goede doel. Samen met kinderen uit het dorp knutselt Paulien wekelijks kettingen, blocnotes, verjaardagskalenders, thermometerplanken en versieren ze bloempotten. Met het opgebrachte geld steunen ze Anwar uit Indonesië. Voor meer informatie kijk op de website van de knutselclub.

Terug