Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

45-jarige vrouw omgekomen bij schietincident in Mijdrecht

Datum: 02 april 2019
Bron: 0297.nl

Bij een schietincident aan de Landsherenstraat in Mijdrecht is op 2 april 2019 een 45-jarige vrouw overleden. De politie doet onderzoek.

De politie kreeg rond 22.00 uur een melding dat er knallen waren gehoord bij de woning. Ter plaatse troffen agenten een ernstig gewonde vrouw aan. Zij bleek te zijn neergeschoten. Hulpdiensten kwamen ter plaatse, waaronder de traumaheli, en probeerden het leven van het slachtoffer te redden. Dit lukte niet en zij overleed ter plaatse.

Onderzoek naar de verdachte

Volgens getuigen vluchtte kort na het schietincident een man uit de woning in een onbekende richting. Met meerdere eenheden en de politiehelikopter werd in de directe omgeving naar de mogelijke verdachte gezocht, maar hij werd niet aangetroffen. Recherche en forensische opsporing startten direct een onderzoek naar de toedracht en omstandigheden rond het schietincident. Uit dit onderzoek kwam al snel een verdachte naar voren. De politie is diezelfde avond, op 2 april, naar de woning van deze verdachte in Zegveld gegaan en heeft een inval gedaan. De verdachte werd daar niet aangetroffen. Het onderzoek wordt voortgezet.

=== UPDATE ===
Het lichaam dat vanochtend aan de Amstelkade in Wilnis is gevonden, is van een 54-jarige man uit Zegveld. Hij is mogelijk betrokken bij de dood van een 45-jarige vrouw uit Mijdrecht. Dat bevestigt de politie.

laatst bijgewerkt op: 3 apr 2019 20:25Karwei Vacatures Mijdrecht

Via 0297.nl


ZegveldZegveld
Terug

Karwei Vacatures Mijdrecht